Τετάρτη 2 Οκτωβρίου 2013

Πώς να επιλέξω εταιρεία για Μετακομίσεις ;

Αποτελεί αδιαμφισβήτητη αλήθεια, ότι μια μετακόμιση χρειάζεται πολύ δουλειά και αρκετή ταλαιπωρία έτσι ώστε να καταφέρετε να κάνετε όλες τις εργασίες που απαιτούνται. Η πιο εύκολη και οικονομική λύση (οικονομική γιατί ο χρόνος είναι χρήμα) είναι να βρείτε κάποιους επαγγελματίες για να αναλάβουν την μετακόμιση για εσάς. Θα σας κάνει την ζωή πολύ πιο εύκολη και δεν δια κινδυνέψετε την ακεραιότητα των πολύτιμων αντικειμένων σας.

Αλλά ακόμα και αυτό δεν αποτελεί απλή διαδικασία, θα πρέπει να είστε πολύ προσεκτική στην επιλογή της εταιρείας που αναλαμβάνει μετακομίσεις - μεταφορές. Άλλωστε θα τους εμπιστευτείτε τα πολύτιμα υπάρχοντα σας, τα οποία δεν έχουν μόνο πραγματική/ονομαστική αξία αλλά πολλά από αυτά θα έχουν και τεράστια συναισθηματική αξία για εσάς.

Κατά την επιλογή της εταιρείας το ιδανικό θα ήταν να βρείτε κάποια εταιρεία που σας την έχει συστήσει κάποιος που εμπιστεύεστε και είχε θετική εμπειρία μαζί τους. Αν δεν είστε τόσο τυχεροί ώστε να έχετε κάποιον γνωστό που μετακόμισε πρόσφατα, όπως πάντα google is your friend. Ψάξετε στο διαδίκτυο για να βρείτε τι επιλογές έχετε. Σε καμία περίπτωση μην αρκεστείτε  σε αυτά που λένε στην ιστοσελίδα τους και στα διαφημιστικά φυλλάδια. Το διαδίκτυο έχει δώσει την δύναμη στους καταναλωτές, μπορείτε να βρείτε πραγματικές κριτικές και εμπειρίες προηγούμενων πελατών για κάθε εταιρεία και προϊόν που σας ενδιαφέρει. Εκμεταλλευτείτε αυτή την δυνατότητα και κάντε μια έρευνα αγοράς σε βάθος για να γνωρίσετε πλήρως την εταιρεία που θα αναλάβει την μετακόμισή σας.

Επικοινωνήστε με την εταιρεία που σας ενδιαφέρει μέσω τηλεφώνου και κάντε τους καίριες ερωτήσεις για να είστε σίγουροι ότι κάνουν για εσάς. Θα πρέπει να σιγουρευτείτε ότι έχουν άδεια λειτουργίας και δεν είναι απλά κάποιοι ερασιτέχνες που λένε ότι αναλαμβάνουν μετακομίσεις. Ρωτήστε τους αν σας προσφέρουν κάποια ασφάλεια σε περίπτωση που χαθεί κάποιο αντικείμενο ή πάθει κάποια ζημιά. Κάτι τέτοιο προφανώς δεν θέλετε να συμβεί, αλλά σε περίπτωση που συμβεί κάτι τέτοιο θα πρέπει να είστε σίγουροι ότι θα καλύψουν οποιαδήποτε ζημιά έγινε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου